-->

Saturday, 29 December 2012

Teluk Batik, Perak

20 - 22 December haritu saya & hubby ke teluk batik ^^
Last minute hubby plan "jom siap2 g holiday"
Saya pun ape lagi "yeayyyy"

Sampai sane kami menginap kat VIRGO BATIK RESORT
Hotel ni depan dengan pantai teluk batik
Dekat..Jalan kaki je kalau nak g mandi pantai.. 

Dah sampai park kereta dulu..
 Parking khas penghuni resort..
Car Park
 View depan Resort ni..
Virgo Batik Resort



Reception Virgo Batik Resort
Ruangan duduk
Hiasan depan reception
Kolam hiasan
 1 malam = RM 160 (time holiday), RM 140 (time biasa)
Ini rate untuk yang seaview + twin bed @ queen bed
Boleh lah untuk kami berdua sahaja..

Kalau yg nak manghadap hillview + twin bed @ queen bed,
1 malam = RM150 (time holiday), RM 120 (time biase),

Kalau yang tinggal appartment pun ade..
ini yang nak bawa 1 family..
tapi saya x ingat berapa rate..Boleh lah nanti blogger2/readers lain search kat web..
Ada juga 5 resort lagi berdekatan resort ni...

Oh ya..rate di atas tu termasuk breakfast..

Kad kunci
Ok dah dapat kunci ^^
bilik no.506
Mari kita ^^
Cari bilik..
View dari aras bilik...
Ini dia biliknya....

 
Jom tengok bilik..
Balcony nye pula..
View luar pula..
Esoknya turun untuk breakfast..
Ini dia pintu masuk dinning roomnya...
Porridge
Ada makanan lain..tapi xsempat nak snap pic. dah lapar kan ^^
Hmm akan datang saya cerita sambungan aktiviti kat sini..
Siap ada artis tau ^^


22 comments:

  1. best nyer berct. nk tak sempat lagi nak pi mana2.

    ReplyDelete
  2. bestnye jalan2..cantik la tempat tu..suka2..xD

    ReplyDelete
  3. bestnya bercuti kat situ..

    dulu time belajar kat lumut asal hujung minggu je sampai la teluk batik tu :)

    ReplyDelete
  4. seronoknya bercuti..waa...sape artis tu ye...

    ReplyDelete
  5. wah bestnyer....akak pergi tido dlm khemah jew..hihihi..balik hari..

    ReplyDelete
  6. wahh beznya g holiday..kira honeymoon gk ni..hihi

    ReplyDelete
  7. cantik gak..walaupun nampak cam simple jer

    ReplyDelete
  8. Wahhhh, boleh la g sini nt..murah..

    ReplyDelete
  9. teluk batik lama dh xp..dulu masa husband dok pangkalan lumut selalu lepak situ hehehe

    ReplyDelete
  10. best la..tmptnyer selesa & bilik pon luas..

    ReplyDelete
  11. bestnye kak... nape xajak kite?

    ReplyDelete
  12. Alaaa...ada sambungan lah pulok.

    ReplyDelete
  13. saya pun tgh meninjau kt mana nak holiday berdua dgn suami nt hihihihi

    ReplyDelete
  14. bestnyerr holiday berdua..hehe,bk holiday berdua dh bertiga skang..nnt ber4 plak..jawabnyer kene tggu anak sume dh besar baru leh berholliday..hehe

    ReplyDelete
  15. salam...
    cantiknye view dari bilk tu..ermm..bilalah dpt merasa ke teluk batik ni..cma x pernah pegi lag punn...

    ReplyDelete
  16. service dorg ok tak? kalau service ok, ok la resort tu.

    ReplyDelete
  17. saya hari tu jalan2 je kat teluk batik. pantai bersih sangat2 :)

    ReplyDelete
  18. Sis..nk tnye lah..kontex no dye ada tak

    ReplyDelete