-->

Wednesday, 20 June 2012

Domino's pizza


Saya: "Awak, saya nak makan domino's nak rasa. Xpernah makan..dah lama teringin =( "
Tunang: "Kite makan nasi ek. Lagi kenyang ^^ "
Saya: (dengan muke sedey)


Saya tak pernah rase makan satu pizza ni..
Selalu makan pizza hut je..
Malam tu teringin sangat nak makan sampai cakap kat dia..
Tapi die nak makan nasi =( saya xmo makan nasi


Dia drive pusing2 pekan tu. Sekali belok satu simpang ni.
Stop kat satu blok.
^^ hehehehehehehehehehehehehehehehe
Tunang: "Jom ^^"
Saya: "Yeah hehehehe ^^"

Die pun belikan la =) hehe cair ngan muka kesian saya kot..haha
Tunang: "Take away ok"
Saya: " ^^ okay... (lama diam tengok menu..macam mane nak order ni) Awak orderkan."

Xingat ape yang dia order kan..
Sementara dieorang nak sediakan tu..cuci mata sekeliling dulu  ^^
 Macam2 juga yang ade ek..hmm nampak sedap..
Ni menu baru..

Sementara tunggu tu beli la air ni dah dahaga sangat..

"OK dah siap. Sila datang lagi"
Pastu terus pergi kedai makan sebab tunang nak makan nasi.
 Ni dia nya..siap ade discount coupon..
tak sabar nak tengok...jeng jeng jeng
Erkk..
nape semenjak dua ni apa yang saya beli nak makan, banyak yang tak menarik =(
Rase pun kureng2.. waaa..
Kat tepi kotak tu ada tulis ni...
Saya: "Awak, saya rase xsedap sangat =(  kotak ni dah gtau boleh refund"
Tunang: "Hmmm =) (senyum je)"

Saya curi2 makan makanan kat pinggan tunang kat sebelah.....
Dia kenyang je makan nasi yang berlauk ikan 3 rasa tu..haiyak


34 comments:

  1. ai suka dominos pizza ni
    dah lama x makan
    org lelaki ni selalu carik nasik gak compare nk mkn benda lain khen !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. =) betul tu..mmg cari nasi slalu

      Delete
  2. akak suke dominos jugak!!!
    paling sedap "thin crust spicy sambal"..cubala nanti yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang ni thin crust seafood rasenye..xsedap =(

      Delete
  3. biasa la pizza ada yg sedap ada yang tak..kalau dominos saya suka ambik yg tuna spicy tu..memang sedapp..

    tapi yg gambar atas tu memang nampak tak menarik.. erkk..tak pernah makan yg tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay lain kali saya nak order yang lain ;) cuba yang akak suke

      Delete
  4. akak suke dominos, lebih best dr pizzahut tau dik, cume mungkin menu yg tunang tu oder tak berapa best....
    takpe2 lenkali try lg yek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti nak try yang lain =) huhu bile agaknye

      Delete
  5. suke suke suke dominos..sedapnyeee..lapo plak!!..saje je tau..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. =) ptg ni awak g dgn hubby awak ek

      Delete
  6. Dah dapat puas hati ye. Siapa bayar? Kena syer tau:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha mula2 nak tu puas..bile tgk & mkn sedey..
      die yg bayar kan kak =) huhu

      Delete
  7. nak tau tak? saya pun x pnh lagi rasa domino's nie hehehehee

    mungkin awak salah order kot..saya dgr ade menu yg sedap ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kite =) okay esok2 awak g beli..
      tula lain kali nak order yg lain..

      Delete
  8. xsuke sangt dominos ni..sedp lgi pizzahut

    ReplyDelete
    Replies
    1. =) saya bru 1st time rase xsedap..xtau yg lain mcmane..try lg yg lain kot nanti

      Delete
  9. Ros pun tringin, tp sbb mahal sgt tkut nak mkn.. Lgpun mcm susah nak pilih dr pizza hut..kihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. mula xtau harga & nak order cmne..tgk harga mahal dari pizza hut..order pn cara die lain..

      Delete
  10. kalau ucu suka domino's dari piza sebab doh dia lagi garing....mungkin tersalah order tu yg jd x sedap...menu dia lebih kurang pizza hut jer...

    ReplyDelete
  11. selalunya dominos tak pernah menghampakan...setakat ni mama order mmg sedap je...tp yg seafood mcm kt atas tu tak pernah try lg...selalu beli extravaganza...beef peperoni...tuna.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo yang extravaganza beef peperoni & tuna sedap ek..ok nnti nak cuba =)

      Delete
  12. nasib baik en tunang sporting...he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. =) huhu nasib kan..klo x xdpt rase

      Delete
  13. saya suka dominos ni dari pizza hut..sebab piza hut macam muak..alamak,,teringin pulak nak makan..huhu

    ReplyDelete
  14. dila xsuka domino..rasa lain n nipis..pizza hut jgk yg suka..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. =) sy nak try yang ain nanti nak tgk sedap ke tak..

      Delete
  15. hai,,awak di tag..=) http://azievanilla91.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-jaakechik-corner.html

    ReplyDelete
  16. salam perkenalanan LYn..

    sy suka sngat makan domino's dri Pizza. awak try pilih classified chicken..memang sedap :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. then pakai classic hand tossed..memang sedap :)

      Delete