-->

Friday, 22 June 2012

Bride 2 be ~ kasut hantaran


minggu-minggu yang lepas, xingat bila ^^ 
kesan kepala terhentak tiang meja aritu agaknya ni hahahaha ^^

saya pergi cari barang-barang hantaran..
Exercise kaki pun dah...sakan round- round 
Bagus shopping ni..SUKA ^^ walaupun kaki sakit ngehehe
Plan nya nak cari kasut saya..tapi xada =(
Last2, dia yang beli barang dia huhu
kasut hantaran
Ni dia punya.. ^^

39 comments:

  1. Along anak kakcik tu entah bila nak mula beli barang2 hantaran agaknya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. =) majlis nye bile kakcik? agaknye mak saya pun mesti bertanya benda yang sama macam kakcik..

      Delete
  2. hihi...susahkn nk jumpa ksut yg cntik untuk hntran:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2 =) nak cri yg puas hati tu xjumpe

      Delete
  3. Sebenarnya kita nie org perempuan memang tak puas kalau takat survey sekali - mesti nak betul-betul puas baru beli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul3 =) dah round penang perak cari xjumpe lagi kakzakie

      Delete
  4. pilih betul2 yea...biar cantik dan selesa :)

    ReplyDelete
  5. cantik sudah entry....suke3...alor..bakpe dapat yang si dia dolu ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. =) hehe...tu la saya nak cari yang cantek..tp xjumpe.

      Delete
  6. kena survey banyak tempat, baru puas hati :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul3 =) nak cri yang puas hati byk tempat kena servey..

      Delete
  7. pilih yg cantek2.kasi.meletuppp gituuu..hihii

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. saya punya belum lg wuwuwuwu =(

      Delete
  9. bab bab sopping ni biar kaki sakit pun..sangguppp.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yess kak =) betul3..asalkan barang yg nak didapati hehhe

      Delete
  10. Replies
    1. =) xboleh jadi ni..saya nak cari kasut saya lg cantik..

      Delete
  11. sy dh beli brg hantaran,tp rasa nk beli lagi. teruk kan.. hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la =) sy pun klo terserempak ngn benda yg lagi elok rase mcm nk beli lagi je huhu

      Delete
  12. tingat dulu time nak beli barang hantaran..miss those days..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. =) hehe hujung bulan ni falsya g la shopping utk diri..

      Delete
  13. time ni mesti bestkan dpt beli utk diri sendiri...hihi..

    ***salam kenal awak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal jemarisuri juge =) seronok shopping2 hehe

      Delete
  14. biler big day nyer???
    sure bz n excited khen

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu =) dalam mase terdekat ni..

      Delete
  15. satu je? lagi.. lagi...

    ReplyDelete
  16. mesti excited kan time shopping hantaran ni..

    teringat pulak time beli brg dulu..besttt...

    ReplyDelete
  17. kedai kasut tu macam pernah masuk la..dimanakah?hehehe

    ReplyDelete
  18. tgh bz wat persiapan erk...semoga berjalan lancar...eh apsal kasut tu sebelah jer hikhikhik...wani follow sini :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. =) thanks sama2 folo..time tu keluar dari kotak sebelah je hehe..

      Delete
  19. Brang hantaran untuk kita pompuan ni mmg selalu lambat, almaklumlah nak puas hati kan ;)

    ReplyDelete
  20. Memang susah nak jumpa yg cantik & jugak selesa. Best of luck mencari :)

    ReplyDelete
  21. bestnya shopping barang hantaran..:)

    ReplyDelete