-->

Saturday, 23 June 2012

Bride 2 be ~ sijil kursus kahwin


Saya dah pergi kursus kahwin bulan April aritu..
Ni rupa sijil nya untuk negeri perak tahun 2012 ^^
sijil kursus kahwin

24 comments:

  1. wah ... :D wat sijil g sekali kerr ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu sijil ni kena ade mase nak hantar borang kawen nanti =)

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. yay! berjaya jadi follower you yang ke 91.. hehe.. dah pergi kursus kawin ke?? dah nak kawin ek.. bila la turn saya nak kawin ni..huhu..sedihnyer..nak kawin juge..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih =) huhu dalam mase terdekat ni..awak kawen la cpt2..nnti g kursus sma2 ngn bf.

      Delete
  4. phewitttt!!..dh x lama la tu nak tawen nie..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe =) senyum lebar dah ni

      Delete
  5. Replies
    1. amin insyaallah =) trima kasih

      Delete
  6. Alhamdulillah... moga apa yg diperkatakan masa kurus terus diingat utk diaplikasikan masa dah jadi isteri tak lama lagi ye...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah kakzakie =) hmm mcam byk lagi kena blajar ni..takut pun ade..

      Delete
  7. saya dah amik kursus kawen, tapi kawen nya tak tahu bila. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe amik awal2..bersedia awal..nnti husna tnye pasangan bile nak kawen..

      Delete
  8. Alhamdulillah...setapak lg kedepan...

    dlm hat mesti "yeeehaaaaauuwwwwwww..."

    hahahahhaa.......

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha yehaaaauwww =) tp risau pun ade juga huhu

      Delete
  9. alhamdulillah..

    nak bina masjidnya bila dik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu insyaAllah dalam mase terdekat ni =) huhu

      Delete
  10. kalaw CP nak buat sekarang bole kerr ?? hehehe ~ tapi CP takdew perancangan kahwin lagik ..

    ReplyDelete
  11. akak kawin 2007 tp guna sijil kawin masa zaman belajar dulu 1998. masa pergi tu dia orang kata blh guna forever. mls nak pergi semula. guna yang tu je. hehehe...

    ReplyDelete
  12. ehemm nak naik kejinjang pelamin dh ya..:)

    ReplyDelete