-->

Thursday, 14 June 2012

Dahi Saya~~


malam semalam sebelum tidur..nak tutup laptop..
sekali duppp!
adoi la! sangat sakit.
macamane la boleh xperasan tiang meja tu. Sedangkan hari-hari depan mata tengok.
Ni lah hasil tandukan semalam. (Bulatan merah tu)
Demam bola ke apa ni..hahaha =)
Pastu satu hal nak g merawat sakit ni lagi.
Mata dah ngantuk.
Gagah kan diri g amik towel kecik.
Iron kan jap.
Haih yak..abis la muka saya nak kawen nanti..
Harap cepat surut.
Tapi sampai sekarang ni rasa sakit lagi macam berdenyut2..lampu ultraman je..
 Pagi tadi dah tuam lagi.



22 comments:

  1. Macam mana lyn sampai tak nampak tiang meja. Dah mengantuk benarlah ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. xtaula kak..nak tutup laptop dari tepi.. laju je g angguk kepala tu =)

      Delete
  2. Kenapa tak tekap dengan ais yang dibalut dalam tuala? Sejuk dan melegakan. InsyaAllah. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ais lagi cepat ek kak? huhu saya xtau..selalu merengek kat mak je..ni mak lak kat rumah, xde kat sini..sedey rasenye..

      Delete
  3. alahai cian dier..org tgh berdarah manis ni..kena hati-hati slalu yer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi =) akan brjaga2 lpas ni

      Delete
    2. dik, kalu nk join give away tu,
      -copy & save banner tu
      -then buat satu entry, msukkan banner itu
      -link kan banner tu kepada entry penganjur belog berkenaan

      selamat mencuba..
      akak pun baru2 blajar join contest/giveaway ni.. :p

      Delete
    3. =) o mcmtu ek kak..sbb xreti nak link banner tu yg bertanye

      Delete
    4. ok lyn cuba tgk kat sini

      http://www.lyssasecret.com/2011/02/tutorial-letak-link-dalam-post.html

      lyn cuma tukar klik pd banner je la..klink banner then klik link tu..ok...
      harap dapt membantu :)

      Delete
  4. alahai.. cinnyer.. malang tak berbau kan... smg cpt sembuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap2 cepat baik juga =) ni pegang dahi sakit lg..esk2 baik kot

      Delete
  5. Replies
    1. hihi tgh mgantuk sgt time tu =)

      Delete
  6. huhu.. hai..nape leh .. jadi mcm tu .. hehe.. da nak kene kan..ni mst ingat kat awek hee smg cpt smbuh ;)

    ReplyDelete
  7. next time hati2. P cari minyak but2 HPA. Insyaallah cepat sembuh ;) anak akak kalau terhantuk cepat2 sapu pasti takde kesan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. akan hati2 akan datang =) ubat tu minyak ek? berangin x?

      Delete
  8. kesiannye..skrg dah ok ke?

    ReplyDelete