-->

Wednesday, 13 June 2012

BOWLING 2012 - part 4


Sambungan bowling lg =) aaaaaaaa game dah abis..
lega..tapi nak setel pulak markah2 dieorg ni semua...70 lebih orang..
Semua tengah tunggu nak hadiah je ni =) hehe 
Saya yang tudung kelabu tu lak sebuk tangkap2 gambar..
Ni die muka2 comittee & pemain2 yang sebuk gak nak tau markah dieorg.. haha
Sampai '2' list paper score dieorg ni..
Nama saya padam kan nanti malu la yang dapat mata skit2..
Adakah saya????  Oh tidak...ada lagi yang sikit dari saya =) 
akan datang kite tengok pemenang nya =)


20 comments:

  1. wahhh... syoknyer main boling... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. =)baru2 ni je rajin main kak..

      Delete
  2. nice blog. akak dh folo blog awk. nnt singgah blog akak lg yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy singgah kak =) sy slalu bace blk blog semua yang komen kat saya..nak support sama2..

      Delete
  3. dh lama x main bowling..bestnye dpt main bowling ramai2 kan...;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok bile ramai2 =) feel die lain

      Delete
  4. Sampai 70 org - Ramai yg terlibat syoknya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu ramai kakzakie =) meriah..

      Delete
  5. Best nya bowling ==

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/pergi-hang-ke-hang-out-ehh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti nurulee slalu main bowling =)

      Delete
  6. wah .. really kaki bowling .. hehehe ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu baru2 ni je rajin main =)

      Delete
  7. xreti main bowling.. masuk longkang je mainn.. hahahaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu kene slalu praktis..sy pn slalu cuci longkang =)

      Delete
  8. saya tak penah men bowling... pecaya tak? huhuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe esk mulakan main..saya pn 1st main mase umor dh 20++..tu pn kena jugak main sbb de game utk smua ahli majlis hostel pelajar.

      Delete
  9. lama betul x main boling.. last masa lum kawen kot.. hehe..

    ** tengs dik sudi follow blog akak.. salam kenal jugak yer.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. =) sama2...salam kenal juga kak...ajak famili akak main skali..bagi famili epie2..

      Delete
  10. MJ tak reti main bowling, sedia masuk longkang je...heheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. =) saya pn dlu malu2..cuci longkang abis =) ni dah ok skit..MJ kena slalu main nanti mesti ok..silap2 strike semua..

      Delete