-->

Thursday, 28 June 2012

Aeon Station 18 Ipoh ~Shopping centre


Bulan lepas 1st time g Aeon station 18 yang baru buka tu.
Asalnya saya & si dia nak cari barang-barang hantaran (^^)hihi
Penat kiteorang round2.. 
Sempat snap beberapa keping gambar (^^)
Pemandangan dari luar.
Pintu depan masuk..sangat cute ^^
Masuk2 je ade ni..
Plan - yang sangat luas.
 Ada berapa tingkat? Sampai 2nd floor sahaja.

Hmmmmmm............
 Apakah perkara utama yang wajib kita semua akan masuk..
kompem masuk punyalah ?????? hihi
Tandas ^^
Hihi gambar atas tu laluan ke tandas
Ni bahagian untuk baby.
Siap ada kerusi & bilik asingan.
Ni kat bilik persalinan baju2..


38 comments:

  1. seronok ye jln2 cari barang kawin

    ReplyDelete
  2. wow..tempat baru mmg cantik lor...eh..nak kawen dah..Alhamdulillah..semoga semuanya berjalan dengan lancar

    ReplyDelete
  3. cantiknya bahagian untuk baby tu, rasa kalau masuk tak nak keluar dah :)

    ReplyDelete
  4. Ini jalan cari barang utk kawin atau survey bangunan? Dapat tak apa yg nak dicari tu?

    ReplyDelete
  5. akak paling selesa kalu supink kt aeon, tandasnyer mmg bersih sgt... nk tukar lampin bby pun selesa sgt...
    banyak supink compex lain tandas out

    ReplyDelete
  6. sempat eh g shopping complex amik gambar?

    ReplyDelete
  7. wah santeknyee..
    mestilah baru lagi kan..
    tp siyez cantik ase
    mcm nak g je tp jauh heee

    ReplyDelete
  8. nursing room dia comey :)

    ReplyDelete
  9. best2.. tandas paling best selesa.. tmpt bb pon cantik, sng nk tukaq pampers & BF... :P

    pssttt... bzbody cikit, bila wedding??? ehehhe

    ReplyDelete
  10. Betoi la, bila pi shopping mall mesti pi tandas & mesti nak tengok bersih ka tidak :D

    ReplyDelete
  11. tak pernah sampai sini..ctk betul dalam nya ye..

    ReplyDelete
  12. salam kenal,

    wah cantik n sweet.....

    ReplyDelete
  13. beznye...sgt lengkap! sy blom lg dtg ke sini

    ReplyDelete
  14. cantiknye tmpt baru nie.. psssttt, kite follow akak.. :)

    ReplyDelete
  15. Tandas die yg cntik lebih ni.. Aduhhh :p

    ReplyDelete
  16. pergi tandas memang wajib..hihi

    ReplyDelete
  17. menarik... kemudahan pun nampak lengkap... :)

    ReplyDelete
  18. Promote toilet ke ni? Hehe.. Bagus kalau toilet selesa kan? Harap2 maintain bersih dah berkeadaan baik mcm ni.

    ReplyDelete
  19. Salam..

    Tq dear..datang jenguk tadi..salam kenal..

    ReplyDelete
  20. nampak besih sgt
    hope kekal gini la khen

    ReplyDelete
  21. salam perkenalan :)

    Tandas kat Aeon mana-mana pun memang bersih :)

    ReplyDelete
  22. tempat dia mmg cantik kan..bru g sekali ritu

    jom undi cik en..header eintan nurfuzie tu ye..
    http://jiacreatifelt.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu_26.html

    ReplyDelete
  23. bersihnya..br x segan nk masuk..hihi
    salam perkenalan jugak..thank komen di nens..
    follow sini terus..;)

    ReplyDelete
  24. Ee selalu mai sini. Hehe :D

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/dinosaur-eggs.html

    ReplyDelete
  25. singgah cni jenguk putri lylyn..(^_^)

    ReplyDelete
  26. aku suka banget sama blognya..
    isi blog dan postinganya bagus, menarik dan bermanfaat sakali..:)
    jangan lupa untuk terus menulis menulis yaa..^_^

    oia salam kenal
    kalau berkenan silahkan mampir ke EPICENTRUM
    folloback juga ya buat nambah temen sesama blogger,,tukeran link juga boleh,,makasih..^_^

    ReplyDelete
  27. Awal2 buka dulu pernah masuk gak.. Nampak besar & luas dari luar.. Tapi bila masuk cam sempit jer.. Hewhew..~~

    ReplyDelete
  28. besar sungguh Aeon St18 tu.. penat gila nk berjalan tau.. dh g sana 2bulan lepas, masa tu belum fully siap lagi

    ReplyDelete
  29. bersih...maybe sebab baru lagi kan..

    ReplyDelete
  30. jalan2 cr brg hantaran mmg best! teruja dia tu lain mcm :)

    ReplyDelete
  31. selesa tandasnya...mau nk duk lama-lama ni..:)

    ReplyDelete
  32. JJ yg baru bukak tu ye. bestnyeee. siap dot dot. ;)

    ReplyDelete