-->

Tuesday, 20 November 2012

Bekal ^^

Saya memang jarang sangat beli makanan..
selalu tapau dari rumah...
Satu hari tu.. tengok atas meja apa benda ni..
Terkejut saya..husband belikan bekas untuk tapau makanan..
Tak sangka prihatin ^^ 
lelaki belikan bekas makanan...hmmmm...tau kah?
 ini dia bekas nya ^^
 Brand 'a gourmet'..tak tau saya..
Apa2 pun terima kasih sangat2 husband ku...

47 comments:

  1. bgs la husband awak..hehehe...bwk bekal dr umah nie jimat kan..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru kawen tu yang saya kena berjimat huhu ^^ nak stabilkan kewangan..

      Delete
  2. Replies
    1. amin..harap sampai akhir hayat sweet begitu ^^

      Delete
  3. husband awak sgt memahami. rajinnya masak pagi2. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bkn masak sgt chic na..kadang2 bekal roti ke..sbb tu kot husband bagi bekas ni suruh masak pagi2 huhuhu ^^

      Delete
  4. wow...sweetnye hubby die...comel la bekas tu dear..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bekas tu macam bekas botol susu baby pn ade saya tgk ^^

      Delete
  5. Baguslah husband lyn. Kakak pun tiap hari bawa bekal tapi abang tak pulak nak belikan bekas macam ini. Jeles ni kakak tau hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. husband akak busy kot ^^ kalau mcmtu akak kena tulis note kt husband akak..kate nak bekas cantik2

      Delete
  6. :) kalau kita yang masak sendiri lebih terjamin kebersihan dan kesihatannya kan..

    bekas tu nampak sangat best :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mula2 dpt tu teruja jgk nk tgk mcmane rupenye ^^

      Delete
  7. comelnya bekas..tapi nampak cam kecik pulak..hahaha... (dasar kuat makan :P)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila saya bukak kecik kak ^^ tapi xpela husband dah beli..

      Delete
  8. bgsnyer... jgn di simpan dlm almari je bekas tu... gunakan tau

    ReplyDelete
  9. bagusnyer, makanan dari rumah mmg yg terbaik

    ReplyDelete
  10. wah..menarik la.. sng nk bawak kmana-mana...

    ReplyDelete
  11. eh saya pun ade ni, hehehe claim point ct card..hehhee.. tapiii tak guna2..hampeh kan?kekeke...claim dah dpt, tapi tak guna2.. anyway, panas lama tak makanan2 dlm tu?:)

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah..punyai suami yg sangat prihatin...

    ReplyDelete
  13. syukur alhamdulillah.. ada suami yg sgt prihatin

    masak sendiri mmg the bestkan

    ReplyDelete
  14. Sweetnya. Siap belikan bekas lagi. Rajin bawak bekal yer ☺☺

    ReplyDelete
  15. Bagusnye rajin bawak bekal.....cantik bekas tu....senang nak handle kan sebab ade beg khas sekali ....

    ReplyDelete
  16. hahaha nice bekas tu! cm bekas botol susu baby

    ReplyDelete
  17. wah , jelesi , sweet je rase kan :)

    ReplyDelete
  18. err , takde kotak jerit ek ?

    ReplyDelete
  19. jimat tu! Suami prihatin!

    ReplyDelete
  20. chumil nye bekas tu...su ngan husband pun selalu bawa bekal g keje...senang tak yah nak turun g beli makanan lagi...jimat pun jimat..

    ReplyDelete
  21. bestnya dapat bekas tapau makanan....:)

    ReplyDelete
  22. bagusla awak tapau dr rumah..
    tak pyh kuo mkn dh kat opis..
    sy ni ade satu penaykit mls nk kuo gi cari mkn,
    rela berlapar mkn coklat aje.. huhuhu

    btw, prihatin kan asben awak.
    bekas pun shantek, lom pernah tgk lg sblm ni..

    ReplyDelete
  23. so sweet..prihatin btl la..

    ReplyDelete
  24. caring en asben akak. hihih..
    mesti lg semangat nk bwk bekal ke opis pasni..
    cma pun kadang2 bwk bekal :)

    ReplyDelete
  25. heee sgt sweet..:)

    jimat kan kalo bw bekal dr rumah..

    ReplyDelete
  26. sebenarnya bagus bawak bekal. .at least mkn mknan yg kita masak, bleh elakkan krcunan. setuju tak??

    ReplyDelete
  27. dapt berjimat dan makanan yg masak sendiri ni kebersihan terjamin...bagusnya hubby prihatin...:)

    ReplyDelete
  28. ni bekas utk sape? utk sis ke utk husben? jarang tau lelaki nk bwk bekal ni. hihi.

    ReplyDelete
  29. bagusnya..akak pun suka bawa bekal

    ReplyDelete