-->

Tuesday, 27 November 2012

Projek jahit ^^

Kali ni saya nak wat sarung bantal..
Bantal banyak tapi sarung tak cukup ^^
Ini lah mesin jahit saya ^^ 
Langkah pertama ^^
Kite mulakan dengan memotong kain..
Saya copy sarung bantal yang sedia ada..
 Kemudian, jahit ^^
Tadaaaaaaaaaa ^^ siap..
Semuanya 4 biji..dan Bolster 1 biji..

36 comments:

  1. wahhhhhhhh.. saya cuma tau jahit sarung bantal je so far.. baju2 lom pandai.. hik hik hik

    ReplyDelete
  2. bestnya pandai jahit.....kite tak pandai lgsg..;(

    ReplyDelete
  3. rajinnye lahai..xreti nak menjahit2 segala..reti pakai jer..hehehe

    ReplyDelete
  4. takde msein jahit huhuhu kesian saya

    ReplyDelete
  5. Boleh buat business lpas nih ☺☺

    ReplyDelete
  6. wahh rjinnya ayu xpndai jhit tp teringin..hihi

    ReplyDelete
  7. wah rajinnyer, KA bab jahit2 ni fail sikit hehehe

    ReplyDelete
  8. pandai awak jahit. untung kan kalau pandai jahit. kalau upah dah berapa tu.

    ReplyDelete
  9. btkan 1 utk akak dik.... rajin nyer kamu,... akak ni mimpi je lah nk jht sndiri

    ReplyDelete
  10. Lyn kalau nak cantik beli renda jahitkan di kelilingnya. Cari wana kuning atau coklat sebagai lace. Kakak pun kalau sarung bantal memang jahit sendiri. tapi mesin kakak tak canggih macam Lyn punya.

    ReplyDelete
  11. wah,rajinnya menjahit.nik langsung tak pandai :)

    ReplyDelete
  12. rajinnye buat sendirik.. bertuah lah sape kawen ngan die..hehehe

    ReplyDelete
  13. pandai menjahit..best tu.akak tau jahit baju kurung je itupun dah lama x menjahit suruh kakak je

    ReplyDelete
  14. Pandainye menjahit.. hihih..
    alhamdulillah..ini la hasilnye bila tgn berseni :)

    ReplyDelete
  15. wah bestnye main jait2

    kalau gne mesin rajin ler

    tapi itu smue dlu

    ReplyDelete
  16. bestnyer pandai jahit..jahitkan utk sy..service for free..~~boleh?hehe..xD

    ReplyDelete
  17. wahh..memang senang kalau pandai jahit..apa pun boleh buat..:)

    ReplyDelete
  18. saya rajin jahit tdung je tue pun tuk kecikkan size muka dia hihihi

    ReplyDelete
  19. dh lama xmenjahit..tp setakat baju kurung je la pandai.. nk pesen² mmg xreti la..

    ReplyDelete
  20. rajin nye...su tak reti menjahit pun...

    ReplyDelete
  21. wahhhhh pandainya. clap2 utk sis :)

    ReplyDelete
  22. Untunglh org pndi jahit ni.....!

    ReplyDelete
  23. untungkan leh wak sendiri.. kualiti jauh lebih baik.. tp lya mmg x reti bab2 jahit ni..apa lagi nk gna mesin jahit .. mmg xreti.

    ReplyDelete
  24. seronoknye pandai menjahit...adehh..ecah ni kalo setakat butang tu lepas la...yg lain, fail...huhu

    ReplyDelete
  25. dya kalau jahit retit tpi mmg xkemas.haha

    ReplyDelete
  26. mun xpandai menjahit..huihui

    ReplyDelete
  27. rajin yer..saya dah lama simpan mesin jahit..hohoho

    ReplyDelete
  28. bestnya ada mesin jahit...blh jahit mcm2...

    ReplyDelete
  29. CP nak mintak maaf kat entry nih

    http://pinkymanis.blogspot.com/2012/12/nak-mintak-maaf.html

    ReplyDelete
  30. pandainya..kalau pandai jahit untung sbnrnya..tp sayang sy x minat bab-bab jahit..nmpk mesin jahit pon gigil hihi

    ReplyDelete
  31. jahitkan baju ein leh x? hehe

    ReplyDelete