-->

Wednesday, 4 July 2012

Black Canyon


Minggu ni saya sangat busy..kena pergi conference..
Ni baru dapat update..
Tapi n3 ni cerita lama...5 hari lepas(^^)
Cerita tentang makan lagi (^^)
Dalam berdiet2 tu 1,2 saya pecah pantang juga..
Dah penat round2 tu, restoran ni yang saya pilih..
lama juga tengok menu..
mula xnak makan nasi..tapi amik nasi juge (^^)
Atas tu dalam gambar..kalau realiti xtau lagi..
mari kta tengok..
hah ini dia...adakah puas hati????
Ada cili, kacang, halia, bawang, limau, daun bawang, tomato&salad keliling tu..
air pula saya order ni
ice lemon tea
Kawan saya order lain..
Dia makan ni....
ayamnye besar..

Setelah selesai, saki baki yang tinggal adalah...
kacang & limau...hahaha
ok duduk dulu bagi surut..dah tenang2 tu bayar bil & kuar terus...
Bil makan
Restoran Black Canyon
terima kasih..kenyang dah.


41 comments:

  1. nmpk sedap okayh..nsb baik dh dinner..;p

    ReplyDelete
  2. follow lylyn :)

    sedapnyer makan...hihihi

    ReplyDelete
  3. kayanya nikmat yah :)
    aku jadi laper.. :)
    sukses selalu buatmu sahabat..

    ReplyDelete
  4. sedapnya!!! syukur dapat menikmati hidangan yang indah...nyummm nyummm

    ReplyDelete
  5. waaaaa.. licin.. hehehe

    ReplyDelete
  6. adoi menariknya ice lemon tea dia

    ReplyDelete
  7. Konklusinya mmg sedap la. Ye dak? Licin pinggan tu..Hihi..

    ReplyDelete
  8. selalu nmpk tp x pernah terfikir nk try.. lps ni nak try lah.. hehe :)

    ReplyDelete
  9. hmm xmahal yer mknan dia.. sedapnyer.. nmpak fresh ja :)

    ReplyDelete
  10. sedap tgk makanan..terasa lapar pulak..;-)..ayu follow sini ;-)

    ReplyDelete
  11. x pernah lagi makan kat BC nieh, cam best jerk kan...

    ReplyDelete
  12. adeh sedapnya....tetiba lapar tp kena tahan dulu sbb puasa hr ni hihihi

    ReplyDelete
  13. wah tak pernah try lagi
    makan kat restoran tu
    kene carik ni .. hee ;)

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah..tak jauh beza dgn gambar..hehe

    ReplyDelete
  15. salam

    harganya tu, boleh pejam mata tu ;)

    ReplyDelete
  16. akak selalu jugak lunch sini... tomyam dia sedap

    ReplyDelete
  17. memang licin habis...tentunya best..puas hati membayar kalau mahal pun

    ReplyDelete
  18. Tengok menu yg kawan order tu terliur pulak :)

    ReplyDelete
  19. Nampak sedap... terliur pulak. sesekali pecah pantang ok kut.

    ReplyDelete
  20. e'in penah lalu je dpn kedai mkn nie.. masuk xpenah.. hehe

    ReplyDelete
  21. sedapnya terasa lapo perut ^_^

    Jom join segmen LA
    http://lindaannur2008.blogspot.com/2012/07/segmen-la-kenapa-saya-suka-blogwalking.html

    ReplyDelete
  22. tengok pon da rasa kenyang.ahaks

    ReplyDelete
  23. Singgah sini.. Jemput bace entry baru~ http://diagonallife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. Sedap gila ice lemon tea =D

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/07/le-complain-day.html

    ReplyDelete
  25. alhamdulillah... kenyang jugak ye.

    ReplyDelete
  26. sedap tak? tak pnh mkn kt sini lg

    ReplyDelete
  27. sedapnya... dh la tgh pose :-)

    ReplyDelete
  28. tak pernah cube lagi mkn kat sini. sedap ehhh. ;)

    ReplyDelete
  29. akk suka coffee restoran ni dik..sedap dan kaw2..hihi

    ReplyDelete
  30. nampak sedap tu..dpt makan ngan limau tu lagi sedap x..masam-masam jer..:)

    salam kenal ya..:)

    ReplyDelete
  31. rasa mcm penah mkn kt black canyon ni lah. T yg kt alamanda, kalau x silap lah hehe.

    ReplyDelete
  32. alhamdulillah kenyang..mmg nasi juga yg mengenyangkan..

    ReplyDelete
  33. alhamdulillah kenyang sudah...:)

    ReplyDelete
  34. hurmm sedapnya~ da lame x mkn black canyon! heee

    ReplyDelete