-->

Sunday, 15 July 2012

Tumit kasar


Hmm tumit saya sebelum ni kasar.. cedey.. 
muda lagi dah kasar..xlama lagi nak kawen..
malu la nanti dengan bakal hubby kan..hukhuk..=(
Lepas tu saya pergi la google2..
terjumpa la satu forum ni..
berdasarkan pengalaman diaorang..
diaorang pakai la satu brand ni..
Saya pun pergi kedai beli & guna
Ni dia..
Creme ni tak berminyak macam lotion yang selalu tu..
ok..okla..
Sebelum tidur saya sapu..
Blogger yang lain macamane? Guna apa ek


34 comments:

  1. YM guna Vaseline.Mmg berkesan!:)

    ReplyDelete
  2. urh..baru tau..sy bt mcm kat spa ari tu..gosok dgn pengasah tapak kaki tu masa tgh lmbb..erk..pe tah nme pengasah tu.hehe...lps tu ltk losen vaseline or garnier..

    ReplyDelete
  3. sy guna bio-oil..
    blh gak try guna nivea pasni, heheheh

    ReplyDelete
  4. wani sm dgn YM guna Vaseline hihi

    ReplyDelete
  5. akk guna lotion avon..kadang2 terlupa ..huhu :)

    ReplyDelete
  6. tak guna apa2 sbb asyik lupa.dulu pernah ada promotion kat jusco utk sental tumit n kaki.rm60 jer.mmg berkesan.yg merekah2 pon blh hilang.mmg menakjubkan la.huhu...kedai dia kat time square.

    ReplyDelete
  7. gosok kat lntai bilik air jer.. Huhu

    ReplyDelete
  8. gosok dengan benda alah yg keras tu.. then nak tido sapu loseyen (tipu hehehhe saya jarang sapu losyen )

    ReplyDelete
  9. saya guna lotion baby... terperasan baby lagi.haha
    salam perkenalan jgk;)

    ReplyDelete
  10. kalau rajin sapu lotion apa2 pn ok...yg pnting rutin.

    ReplyDelete
  11. saya guna sarung kaki ada jual kat cosway..mmg berkesan :)

    ReplyDelete
  12. ita takde plok guna apa2..
    nasib baik lah tumit kaki jenis yang tak kasar n pecah..
    sebab nyer ita ni jenis malas nak sapu losen...

    ReplyDelete
  13. awal2 rajin la guna. leaps tu macam malas je. hehehe...

    ReplyDelete
  14. nora dulu rajin skrg malas hehehehe

    ReplyDelete
  15. setakat ni takde masalah ni lg.
    awak selalu pakai heels ke?

    ReplyDelete
  16. hi salam kenal =)
    sy x pena guna apa2 heee...guna lotion je hehee

    ReplyDelete
  17. Bagus jaga penampilan diri ni kan... selalu orang abaikan tang kaki...mentang2 le tak nampak.

    ReplyDelete
  18. eheh..nk try la..mmg makin kasar dh tumit ni, kaki berjalan jer..huu~

    ReplyDelete
  19. akk dulu selalu kena tumit kasar nie ..
    lepas tuu akk x ingat buat ape ngan tumit ..
    akk biarkan .. sesekali je sapu krim johnson baby tuu
    lepas tuu ok ekkee ;)

    ReplyDelete
  20. akak pun kasar jugak boleh lah try walaupun dah lama kawinnn haha

    ReplyDelete
  21. kita guna baby oil je..pastu time mandi gosok dgn scrub kaki.. tp rasa mcm nak try yg awk pakai ni lah :))

    ReplyDelete
  22. saya pun cari-cari lotion yang sesuai..kalau yang ni ok, saya ingat nak try jugak lah..

    ReplyDelete
  23. dah banyak produk yang leh buat tumit tak kasar sekarang ni :)

    ReplyDelete
  24. my friend pakai nivea ni.. bagus katanya:)

    ReplyDelete
  25. sama lh kite....ooo cream ni elok yer, nnt nory nk try jgklah...=)

    ReplyDelete
  26. ermm, xpakai pape sbb xkasar..chewahhh...

    ReplyDelete
  27. blum kasar lg tp dh nmpk mula mcm nk keris la.. berkesan x? klau berkesan nureen pon nk guna jgk..
    ada petua, sapu getah betik & bilas ngan air suam, kerap2 buat insyaALLAH berkesan, tp nureen blum pernah buat lg la hehehe

    ReplyDelete
  28. sy pkai bedak rambai dua tiga kali seminggu, bkn utk tumit je tapi tuk satu badan... okla...

    ReplyDelete
  29. oh takutnye jd kasar.ape punce nye ye? thanks share info ni..nanti boleh gune kalo jd kasar

    ReplyDelete
  30. boleh yerk... akakpun nak cuba ler ...

    ReplyDelete
  31. nak trylah...tumit akak pecah-pecah

    ReplyDelete