-->

Saturday, 28 July 2012

Bride 2 B ~ kad kawen ^^


Dah lama x update tentang preparation kawen saya^^
Minggu ni saya dapat banyak kad kawen dari member2..
Ni antaranya..
 
ada lagi..
(tp xdpt nk upload lagi yg lain..haiyak ade problem...)

ramai pulak nak kawen time ni huhu ^^
umur dah sesuai dah kot..
tambahan pula duit dah terkumpul juga kot..
 
Tengok2 kad orang ni..saya macamane pulak ekkk...
hihihi...kad saya pun dah siap ^^
jengjengjeng ^^
Dalam bungkusan hitam ni ^^
Nak tengok tak?? Hahaha..



Setelah dibuka..
Ini dia ^^ xleh tengok banyak2 hihi..
kad saya simple2 je...
Asalkan dapat menjemput orang okay dah...

Tapi nak menjemput orang pulak satu perkara lagi...
Nak budget berapa orang..
nanti mahu nya orang datang x dapat makan susah..
Malu nanti..pening2..


66 comments:

  1. buat kad mahal2 rugi je kalau org buang.asal dpt menjemput sudah la.email akak usyarni[at]gmail[dot]com.

    ReplyDelete
  2. kad kawin nureen 5thn yg lalu lg simple kecik jerr hehhe.. print sndrik kat umah :)

    ReplyDelete
  3. eh, tgk n3 yg vistana hotel tue, org png ka? kat na?
    kami baru g buka posa kat c2, n3 isnin ni :)

    ReplyDelete
  4. wlcm to the club... hehe... selamat menempuh alam baru....

    ReplyDelete
  5. wahhh..nk kawen dh?? tahniah..

    ReplyDelete
  6. bila majlisnya ni? mesti seronok wat preparation. :)

    ReplyDelete
  7. sama cam nureen..sy dulu pun print sendiri jer..hihi..ala dulu majlis kt felda jer berkad bagai..kat kampung sy jemput mulut jer..

    banyak tul kad tu..mesti ramai jemputan ni..:)

    ReplyDelete
  8. wahh.. akak dah nk kawen dah? ^^ btw salam perkenalan gak. hee haz follow sni ye =)

    ReplyDelete
  9. wahh nak kahwen dh ek..tahniah yer...nmpk cantik kad kahwen tuh..

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum lylyn...wah nak jadi pengantin yer...mama dtg sini done follow juga...:)

    ReplyDelete
  11. wah, akak.. dh nk khwin ye.. tahniah2.. hehe.. x pe.. bak kata ayah zz yg penting dlm kad alamat rumah.. ayah zz kata kalau khwin nnt kad khwin tu buat guna kertas a4 dan potostat byk2.. hehe

    ReplyDelete
  12. nak kawin dh yer..tahniah2...x pe dik,tu dah tlebih cantik dh tu hehehe...

    ReplyDelete
  13. bagus yg simple je sbb blanja lpas kawen lg besar almaklum nak bina hidup baru...kad cantik2 pun blum tentu org simpan buat koleksi kan...

    ReplyDelete
  14. print sendiri pun cantik....nak kawin ya..

    ReplyDelete
  15. tahniah ye.. moga di permudahkan segala urusan.. mmg byk kerja kenduri kawen ni kan

    ReplyDelete
  16. nak kawen pas raya ker..tahniah yer..

    ReplyDelete
  17. wahhhwahhhh org tu dh nak kawen!!tahniahh!tahniah kak!!
    haha eksited utk kamu.hehe semoga berkekalan n bahagia selalu =)

    ReplyDelete
  18. wahh tahniah..selamat pengantin baruu..hee!
    wish seksiap :)

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum dik...
    Salam kenal dan selamat berpuasa...

    wahh.....!!!! dah nak kawin ..tahniah ya ...

    ReplyDelete
  20. wahhh tahniah!

    bride to be rupanya! :)

    ReplyDelete
  21. dah siap kad walimahnye? tahniah
    salam perkenalan dari cma :)

    ReplyDelete
  22. wah2... tahniah2... salam kenal dari saya juga... dan selamat berpuasa...

    ReplyDelete
  23. kad simple takpe..lawa2 mahal2 pun kadang orang campak dalam tong sampah gak kann.. mana ada orang dok frame kad kawin.. hee..

    insyaAllah, mesti ada orang datang..

    ReplyDelete
  24. teringat masa wat persiapan kahwin saya dulu...
    kad mahal2 membazir aje kan...nanti orang buang jugak..:)

    ReplyDelete
  25. simple tak apa..yang penting, menjemput..jimat pun jimat..:)

    ReplyDelete
  26. Selamat menempuh alam rumahtangga. Bila tu? Smoga preparation berjalan dgn lancar.

    ReplyDelete
  27. wahhhh...dah nak kawin...tahniah..tahniah..bilanya?;)

    ReplyDelete
  28. jimat lagi baik.. yang penting hajat kita sampai.. bajet ikut kemampuan lebih afdhal...

    ReplyDelete
  29. wahhh siap sorok2 nie....supriseee gituuu...mesti cantik nie.....

    mesti berdebar2kan menanti hari bahagia...akan doakan yg terbaik yeak tuk adik dan pasangan....

    ReplyDelete
  30. main sorok-sorok pula kad kadwin dia..anyway tahniah yer

    ReplyDelete
  31. xpe kad simple pon..yang penting tarikh betol, org boleh sampai...yang penting niatttt..hehe

    ReplyDelete
  32. tahniah yer..kad simple2 pun xper janji menjemput hihi

    ReplyDelete
  33. Tak kisah janji yg dijemput hadir dan impian dan majlis terlaksana sebagaimana yg dirancang..

    Bila tu lyn.. oh rahsia-rahsia macam ct norhaliza ye:)

    ReplyDelete
  34. even simple but cantikler kad tu !

    ReplyDelete
  35. Salam kenal...Macam kad aku kawen dulu...simple tapi mavelesss...hehehee

    ReplyDelete
  36. ok jek kad kawen nye~
    bagi sis pon kad kawen tak perlulah mahal sgt.. asal dapat jemput orang sudah~

    ReplyDelete
  37. yg pntng org faham kat mana kenduri dan tahu siapa yg bakal kawen...;p

    ReplyDelete
  38. as-salam adik :))

    wah dah nak kawen ye..semoga semua perancangan berjalan lancar ye..kad takpe..simple ke comel ke sudahnya nnt org letak tah memana juga

    ReplyDelete
  39. wah dah nak kawen.. tahniah.. :)

    ReplyDelete
  40. kira x jemput kami la nih yer?
    ^______________^
    tahniahhhhhhhhhhhhhhhhh :)

    ReplyDelete
  41. wah... berdebar menghitung hari

    ReplyDelete
  42. bile majlis nye? congrats:) sure berdebar tunggu hari tu..hehe

    ReplyDelete
  43. bestneyr... msti berdebar2 tu kan... alah kad tu nk bt mahal2 pun kang esok2 org buang gk dik

    ReplyDelete
  44. wahh beznya..semoga berjalan lancar dear ;-)

    ReplyDelete
  45. selamat mendirikan masjid,semoga berbahagia...=)

    ReplyDelete
  46. Mesti pening kepala pikir pasal preparation kan... Insyaallah semua akan dipermudahkan... :-)

    ReplyDelete
  47. besnya kad dah siap !!! mesti seronok kan :)

    ReplyDelete
  48. wah... is punya dulu ada lagi.. xabis edar.. bila kemas2 rumah, jumpa selonggok lagi (^___^)

    ReplyDelete
  49. hihi 1 kad tu bajet 2 org yg dtg.. so if edar 500 cards.. kena atleast ada food for 1000 pax.. hihi mesti dah start nervous ni kan.. congrats k! :)

    ReplyDelete
  50. Salam dear lylyn, tahniah, lg brape minggu nk kawen ni? Dah siap ke semua? Hope semua brrjalan dgn lancar, jemput je semua, hehe.. Habis kana kad tu, takmo simpan dah, nk simpan pun satu je, utk simpan dlm album kawen tanda kenanagan... Jgn risau la, makan mesti cukup, kalo bajet cemtu.. Cemtu la... Kan...kan.. Ok, take care...

    ReplyDelete
  51. tahniahhh :)

    semoga selamat semuanya..camne progress?hehe

    ReplyDelete
  52. doa banyak2, mudah-mudahan semuanya lancar & cukup :)

    btw, tahniah :)

    ReplyDelete
  53. kad dah siap, tak lama lagi lah ni...

    ReplyDelete
  54. wah,tahniah akak... Jgn lupa jemput kita tau=p

    ReplyDelete
  55. membe CP pown ramai yang dah kawen , huhu , nak jugak la , hehehe , tahniah kat kamu keyh :D

    ReplyDelete
  56. salam sukses gan, bagi2 motivasi .,
    jujur dalam segala hal tidak akan mengubah duniamu menjadi buruk ,.
    ditunggu kunjungan baliknya gan .,.

    ReplyDelete
  57. wahhh kepak2 kepung2..hihi.. semoga dipermudahkan urusan.amin

    ReplyDelete
  58. Skrg ni kn ada facebook.....jemput kt event pn boleh. Phone. Email.....hehe...jd kuranglh sikit guna kad. Slmt pengantin br!

    ReplyDelete
  59. tu la nak buat kad kawin yang cantik2 kang,membazir je,belum tentu orang nak simpan baik2 kan?silap2 buat lapik periuk je..hehehe.

    btw kak doakan semoga dipermudahkan setiap urusan ye dear :)

    ReplyDelete
  60. wahh.. nanti blh jemput kte, kte pun perak juge.. tp kat bota, hehehe

    ReplyDelete