-->

Sunday, 8 July 2012

Vistana Hotel

Minggu lepas saya pergi conference di Vistana Hotel Penang.
Pemandangan laut dari jambatan P.Pinang.
Kalau semua perasan, yang ade putih2 sebaris kat laut tu jambatan ke-2 sedang dalam pembinaan..
Jambatan tu menghubungkan Batu Kawan ke Pulau..
 
Bila dah sampai..park kreta dulu kat underground floor.. 
naik tangga untuk ke lobby..
Ok dah sampai nak check-in..
Kanan view cafe..Kiri laluan ke tandas
Tandas (^^)
kanan: lift
 Ni la bilik saya (^^)..hehe dok 3 malam je
Masuk tengok katil yang 'gebu2' tu macam nak tido je..
View bilik air...takut2 je kot2 de CCTV kan..



Entry yang akan datang saya cerita lanjut tentang conference pula (^^)

33 comments:

  1. suka view yang mengadap laut.

    ReplyDelete
  2. wauuuu. .mcm nk bulan madu je ni. .haha

    ReplyDelete
  3. syoknya tido hotel..penang baru g sekali jer..:)

    ReplyDelete
  4. Dah 3 kali sampai Penang...bes...

    ReplyDelete
  5. Syoknya bilik hotel..ada bath tub lagi...

    ReplyDelete
  6. salam berkenalan saya follow sini...no. 130

    ReplyDelete
  7. Bestnya pergi konterens kat hotel, kita kalau mesyuarat/seminar dekat sekolah je...paling jauh pun kat PPD je:((

    ReplyDelete
  8. hehe...bestnyer...Masha pun baru balik cnfrence minggu lepas kat kuantan...malangnyer ramai kne cirit birit 2nd day kat sne...huhu

    ReplyDelete
  9. Salam Kenal
    singgah balas
    akak folow u Lylyn...
    wah~ bestnye cekin' hotel, heeeee~

    ReplyDelete
  10. camni pegi conference selalu pun takpe. :)

    ReplyDelete
  11. besar jgk hotel ni kan..ayu kpg kt pnang tp tak pernah g sini lg..

    ReplyDelete
  12. Puas juga lyn kalau 3 hari. Jgn dek kerana tilam empok tu lupa conference.:)

    ReplyDelete
  13. wah bestnyer hotel tu......klu cmni la gayanya g conference selalu pun ok hahha

    ReplyDelete
  14. Salam kenal... best hotel ni ;)

    ReplyDelete
  15. puas tgk katil gebu2 kt hotel kan..haihh

    ReplyDelete
  16. pernah stay kat vistana KL..penang belum lagi..

    ReplyDelete
  17. best ! cantik juga kat sini yek!

    ReplyDelete
  18. wahh bestnye entry ni banyak gambo..cantik tpt ni :)

    ReplyDelete
  19. terujanya..santek sgoh tempat ni.. nak pergi terjah gak lah..

    ReplyDelete
  20. cantek gak tempat tu..! best kan tdo hotel..ehhe

    ReplyDelete
  21. cantik view dr jambatan pulau pinang tuh.. hotel tu pun cantik.. tgk katil tuh rasa x mo bangun2 kan.. hehe..

    ReplyDelete
  22. bestnya tengok katil yg gebu-gebu tu..:)

    ReplyDelete
  23. bestnyer dik... thn ni takde pun pg kursus jauh2... dpt gi kursus dlm jabatan je... lama tau tak dpt tido hotel ngn free heheheh

    ReplyDelete
  24. ok.. biliknye cantek
    naisss.. i like ;)

    ReplyDelete
  25. pineng sendiri sebuah negeri yg cantik . setiap tempat nye pon cantik. hotel pon :)

    ReplyDelete
  26. shanteknyer hotel ni..
    blerla leh lepak situ skali... ;-p

    ReplyDelete
  27. beshnye tgk katil tue , ,terus ngntok dibuatnye ^^




    Done follow ;)

    ReplyDelete
  28. best je tgk katil tu.. tiba2 rs ngantuk.. dahla sini mendung je.. hihii

    ReplyDelete
  29. tandas mcm tandas asrama je design nye. hehe

    ReplyDelete